##

  
 
 
| | Kommentera |

En dagboksanteckning

18/4 - 2015
 
"Jag sätter upp mitt blöta, sköra hår i en hårsnodd, trots att jag vet att det skadar. Jag börjar min anteckning på vänster blad istället för höger, trots att det bryter mot mönstret. Dessutom skriver jag med en bläckpenna i min allra finaste anteckningsbok, trots att jag lovat mig själv att endast använda blyerts, då jag vet hur lätt och ofta jag skriver fult och fel.
Nu hittar jag inte orden längre, men slutar inte skriva för det. Allting ska ned. Någonting måste ut men jag vet inte exakt vad.
 
Jag har insett att jag hatar att bry mig. Att bry mig är nog det värsta jag vet. Ingenting spelar ändå någon roll, så varför? Ingenting blir uppskattat, ingenting blir sett. Ingen bryr sig om att jag bryr mig så nu är det slut med det.
 
Hur kunde jag låta mig bli så här? Hur kunde jag låta mig växa upp till en sådan självkritisk perfektionist? Hur kunde jag låt mig själv bara kasta bort en så stor del av mig och mitt liv?
Jag vet att jag vill förändras, men hur ska det gå till? Jag har ingen aning om hur man tar hand om sig själv.
 
Allt för mycket känns grått och fel och frustrerande och allt för lite känns värt omständigheterna. Jag stressar över att jag stressar för mycket och jag missar sånt jag älskar.
Jag vill läsa, skriva och musicera. Inte tvätta håret, svettas och äta äcklig Sodexomat. Jag vill resa, vara förälskad och fotografera. Inte ligga hemma, gråta och ha huvudvärk.
 
Jag är inte nöjd. Jag förtjänar så mycket bättre än det här, och jag orkar inte anstränga mig mer. För uppenbarligen har det ingen betydelse, och ingenting leder någonting till.
 
Jag har insett att jag hatar att bry mig. Att bry mig är nog det värsta jag vet."
 
 
| | Kommentera |

Livet som biljettförsäljare

 Goddag människor.
Igår var jag hemma från skolan för att förebygga en förvärrad förkylning. Ett försök som visade sig misslyckas. Idag värker hela min kropp av feber och det känns som rivjärn i min hals varenda gång jag försöker hosta. Att vara sängliggande är förvisso tråkigt, men mycket välbehövligt i mitt fall.
 
Ettakonserten is coming up, och dum som jag var tog jag på mig biljettförsäljningen. Hur naiv får man bli? Detta är alldeles för rörigt för min pyttelilla perfektionisthjärna. Det låter enkelt, but I'm telling you... Det är shitloads att hålla reda på...
 
 
| | Kommentera |
Upp
Reggad på Commo.se bloggar Mer besökare till bloggen