gå ej från mig. du vill ju stanna

"Tag mig. Håll mig. Smek mig sakta.
Famna mig varligt en liten stund.
Gråt ett grand för så trista fakta.
Se mig med ömhet sova en blund.
Gå ej från mig. Du vill ju stanna,
stanna tills själv jag måste gå.
Lägg din älskade hand på min panna.
Än en liten stund är vi två."
 
Harriet Löwenhjelm
 
| | Kommentera |

sjukskriven (mycket sorglig historia)

 
Idag är jag hemma. Sjukskriven-hemma. Jag kan inte gå ordentligt.
Det du är på väg att läsa om är en mycket rå händelse och jag vill därför härmed varna känsliga läsare. 
Jag ramlade.
 
Det var en solig torsdag och jag var fast på jobbet. Dagen hade börjat gå mot sitt slut, men jag hade fortfarande fyra rum kvar att städa innan jag skulle få gå hem. Det hade varit en mycket ansträngande dag och jag var trött och less och arg på dammsugarfan. Jag hade slängt ut den i korridoren och inte orkat bry mig om att ställa den fint mot väggen, eftersom att jag ändå skulle bli tvungen att använda fanskapet snart igen. 
       Nu hade jag rivit sängkläder ur fyra sängar och höll ett fast grepp runt den stora klumpen smutstvätt med vänster arm medan min högra hade fullt upp med den tunga sopkorgen. Nu var jag tvungen att gå med raska steg om jag skulle orka bära allt detta hela vägen till tvättvagnen och sopsorteringen utan att tappa något.
       Jag skyndar mig ut ur rummet och hinner inte se den labrador-höga dammsugaren som jag så passande ställt mitt i vägen för mig själv. Jag springer rakt på den och faller skoningslöst två meter fram i korridoren (!!!!!). Jag landar på magen med hakan i golvet och den mest dynamiska duns jag någonsin hört. Lakanen har spridit ut sig i en enda stor röra på golvet och hela korridoren är numera prydd av härliga familjerums-sopor (blöjor och godispapper.) Jag orkar inte beskriva smärtan. Men för att sammanfatta: Jag grinade.
 
 
Anyways, hur var er torsdag? :)
 
| | Kommentera |

morsan o jag har shoppat loss

 
 
Jag älskar att shoppa. Mmmm...
Aa, jag har shoppat idag. Jag och mamma tog en tripp till Kupolen och brände en del pengar. Det var kul. Jag är trött och skriver dåligt nu, men jag skriver iallafall. Jag köpte två läppstift. TVÅ. Och en massa fler saker... Har inte mycket pengar kvar nu, men jag får ju lön på fredag så då kan jag shoppa igen ;)
Skoja. Ska spara. Kanske.
 
| | Kommentera |
Upp
Reggad på Commo.se bloggar Mer besökare till bloggen