alla andra är datorspelsgubbar

 
 
Jag minns fortfarande en dag i fyran då jag skulle hålla en redovisning inför klassen. Jag var så fruktansvärt nervös att jag hackade tänder, skakade och svettades sjöar. Usch, jag hatade verkligen allt som innebar att man var tvungen att stå inför en massa folk och framföra någonting. Det var det absolut värsta jag kunde tänka mig.
Idag går jag en musiklinje, där scenuppträdanden är obligatoriska. Jag vågar stå och SJUNGA inför hur många människor som helst, och jag ÄLSKAR det.
 
Tillbaka till den där dagen i fyran...
Jag minns att jag satt där på min stol och förtvivlat försökte andas, när jag plötsligt upptäckte att halva klassen redan hunnit hålla sina redovisningar. Jag hade inte hört ett enda ord av vad någon utav dem sagt, och det var då det slog mig: alla andra var datorspelsgubbar. ALLA ANDRA ÄR DATORSPELSGUBBAR!!!!!! 
 
Detta låter förmodligen skitkonstigt, men jag MÅSTE dela med mig utav det. Det är verkligen det här "mottot" som gjort mig så himla mycket modigare och gladare i så många år nu!
Jag vet att så så så många verkligen förfärar att tala inför andra människor, och jag vet precis hur jobbigt det är. Jag blir fortfarande nervös ibland, men då tänker jag alltid bara på att alla andra är datorspelsgubbar, och det funkar!
Det låter så himla fånigt, haha. Men jag lovar, det är Buddhas ord eller någonting.
 
Idag har jag börjat tänka att alla andra är datorspelsgubbar i de flesta aspekten av mitt liv. Det gör allting så himla mycket enklare.
Orkar jag inte sminka mig? Vad spelar det för roll? Alla andra är ju ändå bara datorspelsgubbar, de kommer inte bry sig det minsta.
Råkar jag tappa en hel tallrik med köttfärssås över mig själv i matsalen? So what? INGEN BRYR SIG. Alla skrattar bara för att de är programmerade att göra det. Lovar.
Vill jag klippa i mammas byxor? Klart jag får! Hon är ju bara en datorspelsgubbe ändå så vad ska hon göra liksom.
(Okej, situationer som den sista bör kanske undvikas, men you get my point).
 
Vad jag vill säga är: att så fort oron för vad andra ska tycka eller tänka står i vägen för någonting du vill eller måste göra, prova att tänka att de är känslolösa, ovetande datorspelsgubbar.
Låt inte datorspelsgubbar stå i vägen för dig och ditt liv!
 
| |
Upp
Reggad på Commo.se bloggar Mer besökare till bloggen